GRIJANJE

PODNO GRIJANJE

Nudimo izvedbu kompletnih sustava podnog grijanja najkvalitetnijih svjetskih proizvođača. Podno grijanje izdvaja se zbog svoje zdravstvene, energetske i prostorne prednosti u odnosu na centralno grijanje s radijatorima (smanjenje raspona temperature po visini, eliminacija uzgona prašine, smanjenje suhoće zraka, ušteda energije i prostora itd.) te je pogodno i za stambene i za turističke, zdravstvene i poslovne prostore.

CENTRALNO GRIJANJE

Centralno grijanje je idealno riješenje za Vaš dom ili poslovni prostor. Nudimo ugradnju kompletnog sustava centralnog grijanja – od osnovne cjevovodne infrastrukture i bojlera do radijatora, termostata, ventila i ostale opreme i pribora. Naš stručni tim jamči vam vrhunsku kvalitetu ugradnje i dugotrajno funkcioniranje cjelokupnog sustava grijanja.

SOLARNO GRIJANJE

Solarno grijanje služi za grijanje sanitarne voda tokom godine, a primjenjuje se i na instalacijama centralnog grijanja u zimskom periodu. Preporučujemo ovaj oblik grijanja sanitarne vode jer: 1. Energija sunca je stalna, teorijski se koristi 365 dana u godini 2. Energija sunca je ekološki čista i besplatna.

PLINSKE INSTALACIJE

Izvodimo sve radove na ugradnji plinskih instalacija od glavnog zapora za zatvaranje na kraju priključka do ispusta dimnih plinova - montaža plinskih cjevovoda s opremom, ugradnja plinskih uređaja i trošila, otvora ili uređaja za opskrbu zrakom i odvod dimnih plinova.