Izjava o privatnosti
Zahvaljujemo Vam se na posjeti naše internetske stranice te Vas želimo upoznati s online zaštitom Vaših osobnih podataka koje tvrtka Instalater d.o.o. provodi sukladno Zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka .

Tvrtka Instalater d.o.o. se obvezuje štititi osobne podatke korisnika web stranice www.instalater-doo.com u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.
Instalater d.o.o. putem web stranice www.instalater-doo.com može prikupljati osobne podatke korisnika web stranice samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi tvrtki Instalater d.o.o. ili ih ostavi putem web stranice www.instalater-doo.com . Instalater d.o.o. se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika svoje web stranice.

Osobni podaci
Politika privatnosti primjenjuje se na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo. Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi , izravno ili neizravno . Obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima, poput prikupljanja , pohrane, upotrebe, uvida i prijenosa osobnih podataka.
Vaše osobne podatke koristimo prilikom obrade i realizacije Vaše narudžbe, prilikom obrade Vaših upita te budući da smo konstantno u potrazi za stručnim i iskusnim kadrom , Vaše podatke koristimo ukoliko primimo otvorene prijave za zaposlenje.
Vaši podaci ( Ime, prezime, adresa e – pošte , uploadani dokumenti poput životopisa te zamolbe za posao ) upotrebljavaju se i obrađuju isključivo unutar tvrtke Instalater d.o.o. te se ne prosljeđuju niti ustupaju na korištenje trećim stranama. Niti jedan Vaš podatak ne dijelimo niti namjeravamo dijeliti s drugima.
Sigurnost Vaših podataka osiguravamo sljedećim mjerama :
– Strogo ograničen pristup osobnim podacima
– Korištenje podataka isključivo u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka
– Sigurnosni prijenos podataka
– Postavljanje antivirusnih programa i vatrozida na IT sustave u svrhu detekcije, sprječavanja zloupotrebe osobnih podataka i neovlaštenog pristupa podacima.

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe. Osobni podaci koji više nisu potrebni ili korisnik zatraži njihovo brisanje uništavaju se na siguran način.

Politika kolačića, tzv. Cookies-a
Kako bi internetska stranica www.instalater-doo.com ispravno radila , na računalo korisnika sprema se malena količina informacija, tzv. kolačići / cookies . Korištenjem web stranice www.instalater-doo.com korisnik pristaje na upotrebu kolačića.
Korisnik isključivanjem kolačića odlučuje hoće li dopustiti pohranjivanje kolačića na svome računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u web pregledniku koji korisnik koristi za pregledavanje web stranica. Ukoliko korisnik onemogući kolačiće, postoji mogućnost da stranica neće moći ispravno koristiti neke od funkcionalnosti.
Kolačići dozvoljavaju web stranici da pamti akcije posjetitelja iz njegovih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik u svakom trenutku kolačiće može obrisati ili postaviti u pregledniku zabranu njihove upotrebe.
Najčešći razlozi upotrebe kolačića su identifikacija korisnika, pamćenje preferencija korisnika, pomoć pri unosu ili pregledu sadržaja koji je već unašan u prijašnjim posjetima, skupljanje podataka za analize i promotivne kampanje.
Prilikom upotrebe kolačića određeni podaci se prikupljaju automatski s vašeg računala pri dolasku na našu internetsku stranicu.
Ti podaci mogu uključivati i IP adresu, datum i vrijeme pristupa, podatke o vrsti računala, operativnog sustava, pretraživaču koji koristite , verzijama programa kao i jezičnim postavkama vašeg računala.
Web stranica www.instalater-doo.com ne koristi Google Analytics niti Google Adwords alate.

Linkovi partnerskih tvrtki
Naša web stranica sadrži linkove drugih web stranica. Klikom na PARTNERI , otvara se popis naših poslovnih partnera te je moguć pristup na njihove internetske stranice. Imajte na umu da mi nismo odgovorni za uvjete o privatnosti na drugim web stranicama. Kada s naše web stranice odlazite na drugu web stranicu, budite oprezni i pročitajte njihove uvjete o privatnosti.

Privola
Korisnik web stranice www.instalater-doo.com ispunjavanjem kontakt obrasca te upisom svojih podataka u njega , izričito izjavljuje da je tvrtki Instalater d.o.o. dobrovoljno stavio/la svoje osobne podatke na upotrebu i obradu te izričito daje privolu da se tvrtka Instalater d.o.o. istima koristi u skladu sa zakonom u svrhu obavljanja svoga poslovanja , komunikacije s korisnicima i poslovnim partnerima te zaprimanje prijava za posao potencijalnih kandidata.

Informacije
Imate pravo na informaciju o Vašim pohranjenim podacima te ukoliko je potrebno, imate pravo na ispravak, blokadu ili brisanje podataka. Kontakt osoba vezana za ovo je ovlaštena osoba za zaštitu podataka u tvrtki Instalater d.o.o. .

Kontakt
Za više informacija stoji Vam na raspolaganju naša ovlaštena osoba za zaštitu podataka. Molimo Vaše upite pošaljite na sljedeću adresu : instalater.ams@gmail.com . Odgovorna osoba će obraditi Vaš zahtjev te Vam uputiti odgovor putem mail adrese .