O nama

Tvrtka Instalater d.o.o. osnovana je za trgovinu i usluge u graditeljstvu a osnovna djelatnost nam je izvođenje instalacija vode i odvodnje, instalacija grijanja, instalacija hlađenja, plinskih instalacija, sprinkler instalacija, ventilacije, elektro instalacije, montaža sanitarije kao i servis i održavanje svih gore navedenih instalacija.

U graditeljstvu jedino dugoročna pouzdanost garantira uspjeh i zato u svaki projekt koji izvodimo ugrađujemo znanje, iskustvo, vrhunske materijale i najmodernija tehnološka dostignuća.

Naš tim se sastoji od visokomotiviranih, stručnih i školovanih zaposlenika, kojima je prioritet predanost, spremnost na učenje, visoki standard i stalno ulaganje u nove tehnologije.

Rezultat našeg truda su stambene i poslovne građevine najviše kvalitete.

Težimo jednostavnosti i usmjereni smo cilju
Pokrećemo, usvajamo i živimo promjene
Donosimo brze, kvalitetne i čvrste odluke
Otvoreno komuniciramo i pravodobno dajemo povratne informacije

Korisnicima naših usluga nudimo individualan pristup i cjelokupno rješenje od dobave odgovarajuće opreme i materijala preko kvalitetne ugradnje do kontinuirane brige za ugrađenu opremu, a kako bi svojim korisnicima pružili potpunu sigurnost, tvrtka Instalater d.o.o. daje dvogodišnju garanciju na kvalitetu izvedenog posla.

Tražite rješenje za instalacije na Vašem projektu?

Vizija

U uvjetima sve jače konkurencije na našem tržištu i promjenama tržišnih uvjeta kao i ulaskom multinacionalnih kompanija na naše tržište, svaki poslovni sustav nastoji se razvijati i biti što bolji pa je tako vizija tvrtke Instalater d.o.o. njegovanje kontinuirane poslovne izvrsnosti i kvalitete kroz pravovremeno odgovaranje na sve zahtjevnije izazove suvremenog tržišta te usmjerenost na potrebe klijenata s ciljem razvoja u jednu od najkonkurentnijih instalaterskih tvrtki u regiji.

Menu